Voetbalshop Gorinchem  

Wij zijn verheugd om onze geweldige sponsor aan jullie voor te stellen: Voetbalshop Gorinchem 🤝 Bedankt voor jullie onmisbare steun!

Bij Voetbalshop Gorinchem kun je de ultieme voetbalervaring beleven met een uitgebreid assortiment aan schoenen, kleding en accessoires voor zowel mannelijke als vrouwelijke voetballers. Of je nu een doelpuntenmachine bent of een verdedigingskampioen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je spel te verbeteren.⚽👕

Kontakt Mediapartners

Kontakt Mediapartners is jouw partner in communicatie. Wil je een campagne op social media? Een nieuwe website of huisstijl? Een eigen magazine? Of een opvallende advertentie in een goed gelezen krant of magazine? Wij regelen het voor je! Vakkundig. Snel. Altijd uniek. Zodat jouw communicatie net zo uniek is als jouw onderneming.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

Verti Advies

Verti is een administratie- en advieskantoor waar elke ondernemer, groot of klein, starter of juist ruime ervaring, terecht kan voor zijn boekhouding en alle bijbehorende vragen. Belastingzaken, bedrijfsstructuur, ondernemingsvormen, salarisadministratie of personeelsbeleid. Bij Verti werken we al ruim 25 jaar met veel plezier voor talloze ondernemers. Loop gerust eens binnen (afspraak is niet nodig) of neem contact met ons op. Na een uitgebreid eerste gesprek – kosteloos uiteraard – kunnen we samen met u bepalen op welke manier we u kunnen helpen.

Finn

U kunt bij ons terecht voor informatie over diverse schade-, zorg- en inkomensverzekeringen. Wij kunnen u adviseren welke levens- of pensioenverzekering het beste bij u past en ook helpen wij u graag bij de keuze van uw hypotheek. Met Finn Adviseurs heeft u een zorg minder en een zekerheid meer!

Schouten Europe

Schouten is gecertificeerd volgens de wereldwijd erkende GSFI. Onze producten worden geproduceerd gecertificeerde productielocaties welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook zijn wij AEO gecertificeerd.

Met onze zorgvuldige selectieprocedure voor leveranciers van bijvoorbeeld grondstoffen, verpakkingen en materialen borgen we de kwaliteit, authenticiteit en voedselveiligheid van alle vega en vegan producten die we aan je leveren.