[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” make_equal=”on” _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” width=”97%” max_width=”1751px” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.21.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://programmaboekje-altenacup.nl/wp-content/uploads/2023/08/GSV.jpg” title_text=”GSV” _builder_version=”4.22.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.22.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.22.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.22.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Wie zijn wij als GSV en wat doen wij

Beginnen willen wij met uit te leggen waar de afkorting voor staat, Gorinchemse Scheidsrechters Vereniging. Wij zijn een 94-jarige vereniging die in 2025 zijn 100-jarig bestaan hoopt te vieren. Wij vinden het mooi dat we tijdens de Altena cup de scheidsrechters mogen regelen. Onze leden komen niet alleen uit Gorinchem maar ook uit het Land van Heusden en Altena, Vijfheerenlanden en de Alblasserwaard.

Het scheidsrechterskorps in ons land verouderd en dat is bij onze vereniging helaas niet anders. We hebben wel enkele jeugdige leden maar zouden er graag nog enkele jongeren bij hebben die het leuk vinden om een wedstrijd te leiden. Wat wij ook missen is ondanks de grote opkomst van het vrouwenvoetbal, vrouwen die willen gaan fluiten. In het verleden hadden we als GSV wel enkele vrouwelijke leden de wekelijks hun steentje bijdroegen op het veld. Als er nu weer vrouwen zijn die willen gaan fluiten maar nog nooit van ons gehoord hebben kunnen ze contact opnemen met onze secretaris Wim Ippel voor informatie, wippel2@kpnmail.nl. Natuurlijk kunnen niet alleen jongeren en vrouwen zich aanmelden bij onze vereniging, ook de wat oudere scheidsrechters zijn van harte welkom en kunnen ook informatie krijgen op bovenstaand emailadres.

Wat doen wij voor onze leden

Wekelijks verzorgen wij op woensdag een training die onder leiding staat van onze trainers. De training begint om 19.45 op het terrein van SVW waar wij ook gebruik maken van de kleedgelegenheid. In de zomermaanden wordt er ook een periode van zes weken ook op maandag getraind om weer in conditie te komen voor de nieuwe competitie.
Op de trainingsavond is ons clubhuis geopend en daar kan gezellig met andere scheidsrechters gepraat worden over het fluiten en wat je meegemaakt hebt tijdens jou wedstrijd. Tevens kan je er een pijltje gooien op het dartbord en kan er een kaartje gelegd worden. Voor de jongeren is er ook een tafelvoetbalspel en ook daarmee willen we een competitie starten in het nieuwe seizoen.
Tijdens deze bezigheden is er natuurlijk ook gelegenheid om gezellig van een drankje te genieten of de inwendige mens te versterken.

Niveau van onze scheidsrechters

Wij zijn als scheidsrechters vereniging blij dat we wel een aantal leden hebben die op een hoog amateurniveau hun wedstrijden mogen leiden. Zo hebben we één scheidsrechter in groep B, één in groep C, twee in groep D en twee in groep E. In de groepen F, G en H zijn de meeste van onze leden vertegenwoordigt en uiteraard hebben wij ook leden in de jeugdgroepen.

Wat doen wij nog meer

Wij regelen niet alleen voor de Altena cup de scheidsrechters maar regelen ook voor onze donateur + verenigingen bij de oefenwedstrijden de scheidsrechters. Zij betalen daarvoor een kleine bijdrage per jaar en kunnen dan rekenen op een scheidsrechter. Ook voor de EM cup regelen wij al enkele jaren de scheidsrechters, dit tot volle tevredenheid van beide partijen. Hiervoor zetten enkele leden zich in om dit in goede banen te leiden.

Ga fluiten

Wij zijn blij dat wij ons mochten voorstellen in het programmablad van de organisatie van de Altenacup. Wel hopen we dat er onder de toeschouwers enkele mensen zijn die zich bij onze vereniging willen aansluiten en gaan fluiten. Ook als clubscheidsrechter ben je natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging om te komen trainen. Kom gerust een keer meetrainen om te kijken of je het leuk vind bij onze vereniging.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]